Hoe werken wij

We nemen u en uw onderneming als startpunt. We hebben daartoe een aantal professionele persoonlijke en zakelijke instrumenten ontwikkeld. Via een kennismakingsgesprek verkennen we uw vraag en komen vervolgens tot heldere afspraken over hoe wij u kunnen helpen.

Klaar voor aan- of verkopen?
Als u wilt aan- of verkopen onderzoeken wij in hoeverre u en uw onderneming daar klaar voor zijn. Vervolgens adviseren wij u over de stappen die in onze ogen genomen moeten worden en voeren wij in overleg met u de regie over het proces.

Samen de juiste keuzes maken
Vanuit onze visie is het proces van oriëntatie en voorbereiding essentieel. Wees er op voorbereid dat onze adviseurs soms aanbevelen om een andere keuze te maken dan die voor u voor de hand lijkt te liggen. We dagen u graag uit om zo tot een voor u optimaal resultaat te komen.

Persoonlijke invulling
Wij bespreken graag met u hoe wij u persoonlijk het beste kunnen helpen. U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze adviseurs via 088-3551400 of stuur een email naar John Geenen: j.geenen@dutchdreamgroup.nl. Bekijk ook eens onze Brochure Corporate Finance