Agenda

Datum:   15 November 2017
Evenement:   Workshop Wat komt er kijken bij bedrijfsoverdracht?
Voor wie:   Informals, Ondernemers en Investeerders
Locatie:   Conferentiecentrum Woudschoten, Zeist
Wat is er nodig voor een goede bedrijfsoverdracht? Wanneer start u met de eerste voorbereidingen? Welk typen kopers zijn er en waarin verschillen zij? Deze en vele andere aspecten komen aan de orde tijdens de workshop 'Wat komt er kijken bij bedrijfsoverdracht?' De workshop wordt gegeven op 15 november 2017.

Programma
Tijdens deze avond informeren wij u over het proces naar en tijdens een bedrijfsoverdracht. 
  • Wanneer zou u moeten starten met de eerste stappen om tot een optimale waarde te komen?
  • Welke kopers(groepen) zijn er? Waarin verschillen zij en welke kansen bieden zij in aansluiting op uw wensen?
  • Welke stappen zijn er globaal tijdens de verkoop?
  • Hoe verloopt het proces van verkoop en wat kost het?
Aan het einde van de avond heeft u globaal inzicht in de diverse aspecten die kunnen spelen bij overdracht en kunt u voor uzelf bepalen wat er bij u speelt en hoe u daar stappen in kunt ondernemen.

Wanneer
De workshop vindt plaats op 15 november in conferentiecentrum Woudschoten in Zeist, datum volgt. Vanaf 18.30 uur ontvangen we u met een kopje koffie. Om 19:00 uur begint het programma en de avond wordt rond 22.00 uur afgesloten met een borrel.


Kosten

Deze workshop is kosteloos voor ondernemers die nog niet eerder een van onze workshops hebben gevolgd. Anders bedragen de kosten voor deze workshop 125 euro (ex. btw). Voor kandidaten MBO/MBI hebben wij een separate cyclus.

Aanmelden
Uw aanmelding ontvangen wij graag via onderstaand formulier. Aanmelden per e-mail of telefoon kan ook via info@dutchdreamgroup.nl of 088-3551400. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging en de exacte locatie.

Ik wil me inschrijven


terug naar overzicht »