Agenda

Datum:   28 Maart 2018
Evenement:   Workshop Verkoop en opvolging: Wat is uw bedrijf waard
Voor wie:   Ondernemers
Locatie:   Conferentiecentrum Woudschoten, Zeist
Denkt u wel eens na over bedrijfsoverdracht en de mogelijkheden? Op 28 maart bespreken we de in's en out's.

Programma
We bespreken kleinschalig en interactief hoe in de theorie, maar vooral in de praktijk, de waarde en prijs van ondernemingen wordt bepaald. We gaan daarbij graag in op specifieke vragen en ervaringen die u mogelijk heeft.

Dutch Dream Group-overnameadviseurs John Geenen en Frank van Veghel gaan in op de factoren die bepalend zijn bij de waardeontwikkeling tijdens de 'levenscyclus' van u als ondernemer en van uw onderneming. Het waarderen van uw onderneming is daarbij uiteraard een belangrijk onderdeel.

De volgende zaken komen aan bod:
1. Welke factoren bepalen de waarde van uw onderneming en hoe kunt u die beïnvloeden?
2. Hoe verloopt het proces van de verkoop en welke type kopers zijn voor u van belang?
3. Hoe kunt u (tussentijds) een deel van de waarde van uw onderneming verzilveren?

Gezien de aard van het onderwerp willen we u er op wijzen dat vertrouwelijkheid voor alle ondernemers die deelnemen van belang is. Er zal, tenzij u dat zelf wenst, niet op individuele situaties ingegaan worden.

Locatie 

De bijeenkomst vindt plaats in conferentiecentrum Woudschoten in Zeist. Vanaf 18.30 uur ontvangen we u met een kopje koffie. Om 19:00 uur begint het programma en de avond wordt rond 22.00 uur afgesloten met een borrel.

Kosten
De kosten voor deze workshop bedragen 125 euro (exclusief btw). Deze workshop is voor ondernemers. Voor kandidaten MBO/MBI hebben wij een separate cyclus.

Aanmelden
Uw aanmelding ontvangen wij graag via onderstaand formulier. Aanmelden per e-mail of telefoon kan ook via info@dutchdreamgroup.nl of 088-3551400. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging en de routebeschrijving met exacte locatie.

Ik wil me inschrijven


terug naar overzicht »