Agenda

Datum:   07 Maart 2018
Evenement:   Workshop Financiering
Voor wie:   Management Buy In, Management Buy Out kandidaten, Ondernemers
Locatie:   Conferentiecentrum Woudschoten, Zeist

Wat zijn de huidige mogelijkheden bij bancaire financiering van mkb-overnames en wat betekent dat voor u? Dutch Dream Group organiseert op 7 maart de workshop Financiering zodat u informeel kennis kunt maken met financieringsexperts. Deze kennis zal u in de loop van uw overnametraject zeer zeker van pas komen.

Programma
De workshop geeft inzichten in de mogelijkheden van financieren met de bank, een (of meerdere) informal investor(s) of private equity. De experts geven toelichting op de beoordeling van een bancaire financieringsaanvraag uit de praktijk.  

Wanneer
De workshop vindt plaats op 7 maart in Conferentiehotel Woudschoten in Zeist. Vanaf 18.30 uur ontvangen we u met een kopje koffie/thee. Om 19:00 uur begint het programma en de avond wordt rond 22.00 uur afgesloten met een borrel.

Kosten
De kosten voor deze workshop bedragen 125 euro (ex. btw). Wij bieden de mogelijkheid om een workshop naar keuze uit onze cyclus van 8 workshops kosteloos te volgen.

Aanmelden
Uw aanmelding ontvangen wij graag per e-mail info@dutchdreamgroup.nl of telefoon via 088-3551400. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging en de routebeschrijving.

Ik wil me inschrijven


terug naar overzicht »