Agenda

Datum:   16 Mei 2018
Evenement:   Workshop Visie en Focus, Hoe scherp ik mijn zoekprofiel aan?
Voor wie:   Management Buy In, Management Buy Out kandidaten
Locatie:   Conferentiecentrum Woudschoten, Zeist

Uw zoektocht naar uw bedrijf begint bij uzelf! Deze workshop biedt u inzicht in de factoren voor een succesvolle start van een MBI-traject. Wilt u een bedrijf overnemen en bepalen welk type bedrijf bij u past, of focussen op de volgende stap in uw ondernemerschap? Kom dan op woensdag 16 mei naar de workshop Visie en Focus.

Programma
U ervaart tijdens de workshop dat het bij het opstellen van een zoekprofiel van een bedrijf niet gaat om het gouden idee of om het gat in de markt. Uitgangspunt bent u, uw kennis, vaardigheden, ervaring en ambities bepalen wat voor een bedrijf bij u past. De doelen van de workshop zijn daarom: 

  1. Uw visie (verder) ontwikkelen met betrekking tot het type bedrijf dat bij u past.
  2. Uw focus bepalen op de volgende stap naar het ondernemerschap.

Wat levert de workshop u op?
U hoort elkaars passie voor het ondernemerschap maar ook de twijfels. Na deze workshop hebt u focus en visie, u weet wat u zoekt en u gunt zichzelf een onderneming. U bent klaar voor de volgende stap in het ondernemerschap.

Wanneer
De workshop vindt plaats op woensdag 16 mei in conferentiecentrum Woudschoten in Zeist. Vanaf 18.30 uur ontvangen we u met een kopje koffie. Om 19:00 uur begint het programma en de avond wordt rond 22.00 uur afgesloten met een borrel.

Kosten

De kosten voor deze workshop bedragen 125 euro (ex. btw). Wij bieden de mogelijkheid om een workshop naar keuze uit onze cyclus van 8 workshops kosteloos te volgen.

Aanmelden
Uw aanmelding ontvangen wij graag via onderstaand formulier. Aanmelden per mail of telefoon kan ook via info@dutchdreamgroup.nl of 088-3551400. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging en de routebeschrijving met exacte locatie. 

Ik wil me inschrijven


terug naar overzicht »