Duo overname van Knegtel B.V.

Naam: Jan van der Plas en Jan Swinkels
Website: http://www.haarnet.nl/

Importeur, groothandel en distributeur van professionele haarverzorgings- en schoonheidsproducten en accessoires

Overname in eigen branche?
Nee we komen niet uit deze branche, wij hebben het bedrijf met zijn tweeen overgenomen en allebei komen wij uit andere branches. Voorheen werkten wij als commercieel directeur bij een leasemaatschappij en commercieel directeur bij een tegelproducent. Wij hadden nog nooit van het bedrijf gehoord en wisten niet eens dat een dergelijk bedrijf bestond.

Reden start Dutch Dream Group:
De tijd was nu rijp. Wij zijn allebei achter in de dertig jaar, hebben voldoende management ervaring opgedaan en vaak met succes in loondienst gewerkt. Nu was de tijd daar om zelf succes te behalen in plaats van altijd voor een ander. Wij besloten met Dutch Dream Group te starten omdat Dutch Dream Group actief bedrijven benaderd op basis van het zoekprofiel van de kandidaat. Daarnaast speelde in het voortraject de capaciteitstest en het opstellen van het zoekprofiel een belangrijke rol.

Wat heeft Dutch Dream Group voor je betekend?
Het is geweldig om ondernemer te zijn. Het is zo leuk dat je er mee op staat en mee naar bed gaat. Lekker je eigen ding doen, heerlijk.

Kritische succesfactoren:
Zorg dat je genoeg tijd hebt en geduld hebt om het juiste bedrijf te zoeken. Het kost gewoon erg veel tijd en energie. Daarnaast neem goede adviseurs, dat kan je veel geld en risico's besparen. Bovendien stonden en staan onze vrouwen vanaf het eerste moment achter ons. Je moet elkaar goed kennen en veel raakvlakken hebben en elkaar aanvullen waar nodig. Bij ons is dit de perfect match. Veel vrienden hebben het ons afgeraden omdat wij zelf ook vrienden zijn. Wij zijn echter van mening dat het in ons geval een voordeel is. Daarnaast hebben wij alle afspraken heel duidelijk schriftelijk vastgelegd.

Terug naar overzicht »