Overname van Van der Kroft Party Rental BV

Naam: Willem van Essen
Website: http://www.vdkroft.nl/


Van der Kroft Party Rental verhuurt alle materialen die nodig zijn voor een feestelijke bijeenkomst, congres of meeting. Het bedrijf onderscheidt zich al meer dan 30 jaar met de levering van hoogstaande kwaliteit van materialen en vergaande service. Een uitgebreid assortiment met materialen van topmerken leveren ze met een eigen wagenpark bij afnemers in heel Nederland en zelfs daarbuiten.

Overname in eigen branche?
Nee in het geheel niet. Ik heb ruim 3 jaar gezocht naar een bedrijf en heb daarbij altijd geredeneerd vanuit mijn brede ervaring in marketing & sales. Hoe kan ik een bedrijf laten groeien en heb ik affiniteit met het bedrijf? Dat laatste vanuit bijv. de positionering van het bedrijf of een bepaald onderscheidend vermogen van het bedrijf dat verder ontwikkeld kan worden. Ik heb wel altijd de neiging gehad voor een bedrijf te willen kiezen waarbij kwaliteit al een aanwezige eigenschap is.

Reden start Dutch Dream Group:
Ik had na ruim twee jaar pionieren veel tijd en geld geinvesteerd zonder resultaat. Ik ben Dutch Dream Group via de website op het spoor gekomen. Ik ben voorzichtig te werk gegaan, mede naar aanleiding van eerdere ervaringen. Na twee constructieve gesprekken met een Dutch Dream Group adviseur was ik ervan overtuigd dat dit een andere en goede benadering kon worden. Dat is ook zo uitgekomen. Ik was in het begin verbaasd over het aantal proposities waar Dutch Dream Group mee aan kwam.

Wat heeft Dutch Dream Group voor je betekend?
Dutch Dream Group heeft me op een professionele wijze en in een prettige samenwerking geholpen aan een interessante uitdaging. Ik heb altijd een goed contact gehad met de adviseurs van Dutch Dream Group.

Kritische succesfactoren:
De moed niet opgeven als je iets echt wilt realiseren.

 

Terug naar overzicht »