Over Dutch Dream Group

Vanaf haar oprichting in 1991 adviseert, begeleidt, inspireert en activeert de Dutch Dream Group zelfbewuste MKB ondernemers. Bijvoorbeeld bij de aankoop van een bedrijf, de realisatie van waardegroei, het ontwikkelen van ondernemerstalent of de verkoop van een onderneming. Aandacht voor de groei van mens én bedrijf zit diep in onze cultuur en manier van werken verankerd. Samen maken wij uw plannen werkelijkheid.

Recent werd de inzet van onze adviseurs door een klantrelatie als volgt omschreven:

“De adviseurs van de Dutch Dream Group begrijpen hoe je als ondernemer je team in dezelfde richting moet laten bewegen om ‘kampioen’ te worden: Eerst moest ik zelf duidelijk weten wat mijn visie en doelen zijn en die moesten vervolgens door het hele team als uitdagend en passend worden ervaren. Toen dat het geval was kwam er veel gerichte energie vrij. Door een planmatige aanpak gericht op samenhang en prioriteiten in doelen en acties, hoef ik slechts incidenteel bij te sturen. Bij dat hele veranderproces kregen ik en mijn team prima begeleiding van de Dutch Dream Group”.

Een mooier compliment kon hij onze adviseurs niet geven: u zelf staat bij de Dutch Dream Group altijd centraal en samen met u werken we heel gericht aan de realisatie van uw persoonlijke en zakelijke doelen!

Corporate Finance weet zich in de markt te onderscheiden vanuit die ‘dubbele’ aandacht. Bijvoorbeeld bij het verkopen of opvolgen in een bedrijf speelt naast de zakelijke transactie ook de emotionele beleving een zeer belangrijke rol. Wij kunnen u een groot aantal referenties overleggen waaruit blijkt dat juist de gerichte aandacht voor het totale overname proces in het MKB sterk bijdraagt aan het slagen van de (uiteindelijke) transactie.

Bij (familie-)opvolging en MBO hebben wij een sterkt onderscheidende aanpak. We adviseren en begeleiden niet alleen de opvolger en de overdrager, maar maken samen met u van het opvolgingsproces ook een concrete groeistrategie voor het bedrijf. Opvolging is zo een nieuwe energie waarmee direct nieuwe groei wordt gecreëerd.

We durven ons 'dé MBI Specialist van Nederland' te noemen. Veel ervaren en gekwalificeerde managers vonden via onze 'Search en Match' activiteiten het juiste bij hen passende bedrijf. Wij bewijzen graag aan iedere MBI kandidaat dat er veel meer mogelijk is dan hij/zij van durft te dromen.

Dutch Dream Group en KplusV
Sinds juni 2013 maakt Dutch Dream Group deel uit van KplusV. KplusV creëert samen met haar klanten innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er economisch en maatschappelijk toe doen. Dit door te initiëren, adviseren en realiseren. KplusV vult ons aan op het vlak van groei, innovatief ondernemerschap, alternatieve financiering en informal investing.