Team

De adviseurs van de Dutch Dream Group werken vanuit persoonlijke betrokkenheid samen met u aan het geven van betekenis aan uw plannen en ideeën. We schuwen het daarbij niet om ook onze eigen kleur te laten zien en zoeken met u naar de groeiperspectieven en groeigrenzen van u, de medewerkers, de organisatie en de markten. Naast het verkrijgen van inzichten (kennis) helpen zij ook bij de operationalisering (kunde), door de optimale sturing van alle prestaties in de complexiteit.

Met onze adviseurs haalt u ruim 20 jaar ervaring in huis op de gebieden van de start van uw onderneming, de realisatie van groei, (management) ontwikkeling of de verkoop of opvolging van uw bedrijf. Ieder met zijn eigen specialisme, vanuit één organisatie. Hierdoor heeft u het voordeel van het samenwerken met één partij in alle fasen van het ondernemen.

Wat ons kenmerkt 
Onze adviseurs zult u herkennen aan de volgende vier kernwaarden:

  • Ondernemend
  • Kleurrijk
  • Kwaliteit
  • Samenwerkend
Onze kernwaarden bieden u de garantie dat uw investering in onze begeleiding en advisering leidt tot passende en onderscheidende prestaties. Daar kunt u op rekenen!