Hoe werken wij

Bij een bedrijfsovername komt heel veel kijken. Allereerst dient het helder en inzichtelijk te zijn wie u bent en wat voor type bedrijf u zoekt. De markt dient uitgekamd te worden om het juiste bedrijf voor u te vinden. Er is behoefte aan informatie, deskundig advies en begeleiding om het overnametraject succesvol te doorlopen. En hoe wordt de overname gefinancierd? 

Daarnaast dient een kandidaat te beschikken over een gezonde dosis doorzettingsvermogen, geduld en geloof in eigen kunnen. Het maken van de klik met een verkopende DGA is essentieel voor het welslagen van een overname en hier moet u dus continue op gefocust zijn.

Dutch Dream Group begeleidt haar MBI kandidaten op professionele en intensieve wijze van begin tot het eind van het overnameproces. Dutch Dream Group is al sinds 1999 de specialist op het gebied van MBI begeleiding, searching & matching en advisering. Een specialist die zo goed is als haar laatste overname: elk volgend overnametraject is voor ons weer een nieuwe uitdaging om dit succesvol te doorlopen! 

Onze prominente rol in de MBI- markt vervullen wij met passende trots, vanuit eigen ondernemerschap. Dankzij onze ruime MBI kennis en ervaring en onze daarop afgestemde dienstverlening is Dutch Dream Group met recht de MBI Specialist! Bekijk ook eens onze LinkedIn MBI Group of onze Brochure Management Buy In

Ik wil een bedrijf kopen

Ik wil mijn bedrijf verkopen