Ondernemers- klankbord

  • Een vernieuwde bedrijfsvisie en strategie
  • Persoonlijke voorbereiding op verkoop
  • Van ondernemer naar commissaris
  • Het vinden van een opvolger
  • (Gedeeltelijke) bedrijfsoverdracht/opvolging
  • Overdragen aan een familielid
Herkent u een of meer overwegingen dan is het tijd voor het Ondernemersklankbord!

Meer informatie

Op de hoogte blijven

Schrijf u vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief:

OPVOLGING VOOR     ONDERNEMERS

Dutch Dream Group gelooft in de kracht van ondernemerschap. Sinds onze oprichting zijn wij actief bezig met het nog steeds zeer actuele thema van bedrijfsopvolging en recruitment. 

Een goede ondernemer met een duidelijke eigen visie, een hoge mate van klantgerichtheid, pro-activiteit, daadkracht en resultaatgerichtheid zijn van levensbelang voor iedere onderneming. Vooral in een wereld waarin de concurrentie steeds heftiger wordt en klanten en medewerkers veeleisender. 

Zoekt u een opvolger voor uw onderneming? Wij helpen u bij het vaststellen van een helder profiel en gaan actief voor u op zoek naar de ideale kandidaat.

Meer informatie

RECRUITMENT VOOR INVESTEERDERS

Bent u een investeerder en zoekt u ondernemers of versterking van een management teams voor ondernemingen waarin u participeert of wilt gaan participeren? Wij kennen de markt van opvolgers, management buy in, als geen ander. 

Gezamenlijk stellen we een profiel vast en gaan we actief op zoek voor u als recruiter, als we de gezochte persoon niet al direct uit ons netwerk kunnen aandragen.

Een complex en uitdagend proces dat we graag met een ondernemende insteek voor u oppakken.


Meer informatie

Klant successen

Website: www.hekobv.nl

... Lees verder » Meer ervaringen

Agenda

Datum:   07 September 2016
Evenement:   Workshop Financiering
Voor wie:   Management Buy In, Management Buy Out kandidaten
Locatie:   Conferentiecentrum Woudschoten, Zeist

Wat zijn de huidige mogelijkheden bij bancaire financiering van MKB-overnames en wat betekent dat voor u? Dutch Dream Group organiseert op 7 september 2016 de workshop Financiering zodat u informeel... Meer informatie over deze bijeenkomst » Meer agendapunten

Weblog

Ga toch ondernemen door overnemen!

Door: Alois Dee | Datum: 12 Februari 2016
ondernemen overnemen

Recent las ik een bericht op LinkedIn waarin weer eens werd genoemd hoe het gesteld is met de overlevingskans van startende bedrijven. Ik klikte door naar het onderzoek, dat zelfs op brancheniveau... Lees verder »

Het lot uit de loterij…

Door: Alois Dee | Datum: 17 September 2015
Bedrijfsovername

Met enige regelmaat kom ik in contact met ondernemers die wel uitkijken naar overname van hun onderneming, maar daarbij aangeven niet bezig te zijn of (al) openstaan voor een proactief in te vullen... Lees verder »

Meer weblogs