RECRUITMENT VOOR INVESTEERDERs

Bent u een investeerder en zoekt u ondernemers voor ondernemingen waarin u participeert of wilt gaan participeren? Als u precies weet waar u naar op zoek bent dan vinden wij uw ideale kandidaat. In overleg met u begeleiden wij de Buy In klant bij het proces van het participeren en stemmen wij vraag en aanbod op elkaar af.

Wij beschikken over een zorgvuldig opgestelde database. Mogelijk vinden wij daarbinnen al uw kandidaat, maar wij gaan ook daarbuiten graag voor u op zoek. Wij zoeken gericht op het moment dat er een duidelijk geformuleerde participatiemogelijkheid is. Bij voorkeur met een informatie memorandum en aan de hand van een helder profiel van de gezochte kandidaat. Een complex en uitdagend proces dat we graag voor u oppakken.

Hoe wij u begeleiden
Wij doorlopen dit traject op basis van de volgende drie fases:

1. Verkennen en voorbereiden
Planning 
Profiel ondernemer en propositie opstellen 
Opmaken anoniem profiel

2. Zoeken en selecteren 
Zoeken kandidaten 
Selectie geschikte kandidaten 

3. Onderhandelen en participatie begeleiden
Vervolggesprekken 
Begeleiding in overleg

In deze derde fase zorgen we voor de juiste begeleiding. Afhankelijk van hoe u (en de kandidaat) de onderhandelingen voeren, bespreken we wat de beste manier van begeleiding is. 

Assesments & ondernemerscoaching
Als u dit wenst kunnen wij de assesments van de kandidaten voor u regelen en begeleiden. Daarnaast kunnen wij de gekozen kandidaat ondersteunen bij zijn/haar een vliegende start door middel van coaching. Vrijblijvend meer weten? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.